Monday, April 11, 2005

Suomen Helsinki

Terveisiä Suomen Helsingistä. Kun kerran on Suomen Turkukin.

Jälleen kerran sain todeta, että yliopiston slaavilaisessa kirjastossa on oikeasti hyvä palvelu. Siellä tuntee itsensä aina tervetulleeksi asiakkaaksi, vaikka kuinka kyselisi hankalia ja tilailisi homeisia opuksia varastojen perimmäisistä nurkista.

Pääkirjastossa on muuten lokakuuhun saakka Aarteet-näyttely, joka esittelee Kansalliskirjaston arvokkaimmat palat 2100 vuoden ajalta egyptiläisistä papyruksista ABC-kiriaan. Allekirjoittanut suosittelee lämpimästi.

Kiitos valistuneen ystävän, nyt on myös käyty ensimmäistä kertaa hotelli Tornin Ateljee Barissa. Aurinko paistoi, vettä satoi ja kaupungin yllä kaartui kirkas sateenkaari. Kamera ei tietenkään ollut mukana, mutta hetki oli hieno ilmankin.

9 Comments:

Blogger Michael said...

Netbux

Get paid .02 cents to search with Google.

9:35 AM  
Blogger parfej said...

Mainos! Ikiomassa blogissani! Jälleen yksi helvetin portti avautui naristen silmieni eteen. Eikö ihmisriepu ole enää missään turvassa?

Vade retro! *roiskuttaa näyttöön haaleaa vaniljateetä*

11:03 AM  
Blogger Dyro said...

Aika asiallinen mainos, ei toistoa eikä edes yhtään huutomerkkiä. Periksi ei saa antaa, hukuta se siihen teehen. Jos kotikonstit eivät tepsi, kokeile Dyron nestemäistä mainospuhdistetta, se liuottaa haitalliset pikselit tuossa tuokiossa olemattomiin! vain 6,95 + toimituskulut, ALV ja ppm! Osta heti! 1 per asiakas, ei jälleenmyyjille. Eikä tässä vielä kaikki, jos tilaat heti, saat kaupan päällisiksi lapion, Lea Lavenin uutuuslevyn ja sekä upean kärkikolmion! Nyt kannattaa tilata, näitä ei riitä kaikille!!

Nähtiin muuten sama sateenkaari, minäpä nappasin siitä kuviakin.

4:22 PM  
Blogger parfej said...

Ah, kylkiäisiä! Jokin aika sitten melkein lähes lankesin veluuriseen verkkapukuun, jota tarjoteltiin kuntoaiheisen lehden mukana.

Mutta en langennut. Vastustan kiusauksia urheana kuin erämaan yksinäiset kilvoittelijat. Pidä Lea Lavenisi! Abi, male spiritus! *roiskuttaa kylmennyttä kahvia Dyron suuntaan*.

6:55 PM  
Blogger Dyro said...

* hätkähtää hetkeksi, mutta saa myyntimiesvaihteen päälle ja jatkaa leveästi hymyillen ja kahvi tukasta tippuen *

Aivan! Kylmä kahvi kaunistaa! Nyt kaksi termoskannua yhden hinnalla! Huomaat tuloksen jo viikossa! Ei tarvitse piilottaa naamaansa kaasunaamarin taa, heh heh! Kyllä kelpaa ja kylkiäiseksi pannaan tästä pullo spriitä, spiritus fortis summum bonum vademecum. Ai ei? Hei, tuo kiehuva öljy on vähän liikaa, die dulci fruere, gudbai...

7:48 PM  
Blogger parfej said...

Ne saivat Sediksen! Ne saivat Sediksen! Veli kollega on mennyttä miestä, mutta taistelu jatkuu.

8:10 PM  
Blogger Sedis said...

Minulle on tullut Aku Ankka kaksivuotiaasta kolmikymppiseksi ja nyt tilaan sitä lapselleni. Roope Ankan rahakylvyt ovat aina kiehtoneet minua. Miltä tuntuu sukellella rahameressä. Siksi annoin kapitalistille kantapääni.

Omnia mea mecum porto ja siihen lasketaan bloginikin!

10:18 PM  
Blogger parfej said...

Jokaisen humanistin salainen haave "mammona ei merkitse mitään"-hymistelyn alla: saada uida rahassa kuin Roope Ankka!

Hmm. Nyt kun sitä oikein ajattelee...

11:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

parppei.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading parppei.blogspot.com every day.
payday cash advances
loans

3:58 AM  

Post a Comment

<< Home