Wednesday, February 09, 2005

System overload

Sellainen olotila on kelju, että pientä ja isompaakin tekemistä olisi kauheasti, mutta tekipä mitä tahansa, tuntee että voisi olla aina tekemässä jotain vielä tärkeämpää. Jos opiskelee, pitäisi oikeastaan tehdä töitä. Jos tekee töitä, pitäisi oikeastaan opiskella. Jos töistä huolimatta opiskelee, pitäisi itse asiassa tehdä ne kymmenen pikkuhommaa, joista riippuvat kymmenen muuta. Jos poraa reikää seinään, pitäisi tosiasiassa asentaa tulostin. Tai järjestää työpöytä, että tulostin mahtuu sekaan. Tai soittaa pari liian pitkään lykättyä byrokratiapuhelua, joita ennen joitakin papereita ei voi mapittaa työpöydältä pois. Tai selvittää, mikä on elämän tarkoitus tai millä sitä elää seuraavassa kuussa ja pitäisikö ylipäänsä elää kuussa mieluummin kuin maassa.

Beep beep beep.

3 Comments:

Blogger Wilhelmiina said...

Ah, tiedän täsmälleen mitä tarkoitat. Minulla on ollut sama tunne viimeisen pari viikkoa. Onhan se tietty olemassa koko ajan, mutta toisinaan sitä vain ei ehdi ajatella. Minulla odottavat tekemistään parhaillaan sellaiset pikkuhommat kuin kirjahyllyn ja valokuva-arkistojen luettelointi (niin, tiedän ettei sellaista kukaan järkevä ihminen tee, mutta olen ollut joskus kirjastossa töissä ja... no niin), uuden kirjahyllyn hankkiminen, pyykinpesu, siivous, eteisen ja keittiön seinien maalaaminen, kellarin järjestäminen, kirja-arvion ja monen muunkin jutun kirjoittaminen jne. jne. Ja tässä minä kuitenkin olen, lukemassa blogeja. Niinpä niin.

4:11 PM  
Blogger timo said...

Elämän tarkoitus jälleen kerran!
Taloa voi rakentaa kuusi vuotta, mutta mieluummin kolmekymmentä vuotta. Huomatkaamme myös, että pankit tarjoavat nykyään kuudenkymmenen vuoden mittaisia asuntolainoja! (AAA-maksamme A-velkaa! (Artistit asiasta aaseina?) Soittaa ei muuten kannata, jos ne puhelut voi siirtää tuonnemmas tulevaisuuteen...

terv. JOhan

10:50 PM  
Blogger parfej said...

"I love deadlines. I love the whooshing sound they make as they fly by". - Douglas Adams

10:32 AM  

Post a Comment

<< Home