Wednesday, February 02, 2005

Myöhempään käyttöön

Kun täyttää vuosia seuraavassa kuussa, pitääkö lomakkeisiin ja muihin ikää kysyviin pumaskoihin laittaa tämänhetkinen virallinen ikä vaiko kaukokatseisesti se melkein-ikä?

Ehtiikö puolessatoista kuukaudessa kehittää asiaankuuluvan ikäkausikriisin pyöreiden vuosien täyttämisestä?

Entä kun kriisejä on jo ennestään meneillään niin monta, että tilanpuute alkaa vaivata? Voiko ikäkausikriisin laittaa talteen myöhempää käyttöä varten?

Olisi jotenkin lohdukasta ajatella, että varastossa on uutuuttaan kiiltävä kriisi. Kaiken varalta. Jos vaikka sattuisivat loppumaan.

4 Comments:

Blogger Lotus said...

Voi voi, puolessatoista kuukaudessa ehtii ihan mitä vaan (lohduttaa nimimerkki "Kriisienkehittelyn mestari"). Mutta kiitos ihanasta ajatusleikistä "uutuuttaan kiiltävä kriisi" :D! Se olisi aika huvittavaa... että joskus oikein tasapainoisessa elämäntilanteessa tajuaisi, että nythän olisi kerrassaan mainio hetki alkaa painia ikäkriisin tms. kanssa - ja ei kun tuumasta toimeen.

5:57 PM  
Blogger parfej said...

This comment has been removed by a blog administrator.

12:33 AM  
Blogger parfej said...

Ja jos oikein hyvin kävisi, ei varastokriisille tulisi käyttöä ennen seuraavien pyöreiden vuosien täyttämistä. Niitä voisi juhlistaa oikein olan takaa kahdella yhtäaikaisella ikäkausikriisillä. Riemu kattoon!

12:35 AM  
Blogger auringonkukka said...

Olipas hyvä idea, tuo talteen laittaminen. Pulmana on ollut omien pyöreiden vuosijuhlien lähestyminen ja kriisin puute, kaikkien kannustaessa "kyllä se kriisi sieltä tulee". Sanonkin kaikille, että laitoin sen talteen, odottelemaan parempaa aikaa :)

12:53 AM  

Post a Comment

<< Home